Tel. +31 (0) 88 - 783 01 11

Ervaringen en Specialisaties

In alle sectoren van het bedrijfsleven voert STE B.V. opdrachten uit. We hebben o.a. ervaring in de petrochemische procesindustrie, handel, transportsector, (chemische) opslag, winkelcentra, gezondheidszorgsector, schouwburgen en theaters, parkeergarages, datacenters en vuurwerkopslag. De opdrachten variëren van bouwplantoetsing (omgevingsvergunning), brandveiligheidscan maar ook de advisering van brandveiligheidsinstallatie tot en met de begeleiding van de certificering. Opdrachten variëren van nieuwbouw tot renovatie maar ook tot transformatie.

Overheid en non-profit

De non-profit sector vraagt om een specifieke aanpak. De ervaring van STE B.V. strekt zich uit van gemeentehuizen en ministeries tot onder andere musea, onderwijsinstellingen en instellingen in de gezondheidszorg.

Internationaal

STE B.V. heeft een brede (inter)nationale ervaring. Door deze opdrachten is veel kennis en ervaring opgedaan met buitenlandse voorschriften, zoals NFPA, FM, CEA, IBC en VdS en zijn wij in staat om opdrachtgevers op diverse terreinen, waaronder brandbeveiligingsinstallaties, te adviseren over ontwerp en uitvoering.