Tel. +31 (0) 88 - 783 01 11

Werken bij STE B.V.

De kracht van onze onderneming wordt bepaald door de mensen die er werken. Zij vormen de basis voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar bevlogen professionals die ons team willen versterken. Kenmerkend voor STE B.V. is niet alleen de platte organisatiestructuur, maar ook de open, informele wijze waarop wij met onze collega's omgaan. De communicatie is direct en er heerst een no-nonsense mentaliteit.

Solliciteren

Wij zijn altijd geïnteresseerd in deskundige en gemotiveerde kandidaten die ons team willen versterken. Wie aan dat profiel denkt te voldoen en in onze organisatie geïnteresseerd is wordt aangemoedigd (open) te solliciteren.

Stage

Wij bieden studenten graag de mogelijkheid een stage bij ons te komen lopen. Hiervoor hebben wij één doorlopende stageplaats, waarvoor wij jaarlijks stagiairs zoeken. Stages bij STE B.V. zijn veelomvattend en boeiend. In korte of wat langere tijd maak je kennis met alle aspecten van onze organisatie en dienstverlening en krijg je een goed beeld van wie wij zijn en hoe wij werken.